Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vendégkönyv

"Szeretet, alázat, magabiztosság, közvetlenség amit átélhettem. Olyan embert ismertem meg Benned, aki komolyan veszi amit csinál, szívén viseli a hozzá forduló ember életét. Köszönöm a rám hangolódást és az iránymutatást!" - Marianna

 

 

elvalaszto-vonal2.jpg

 

 " Számomra Ildikó mindig azt a segítséget nyújtotta amire szükségem volt. Régóta ismerem őt, de nagyon szeretem segítőkészsége és kedvessége miatt. Én nem vagyok egy egyszerű ember. Elég erős a személyiségem. Hozzám erő kell. Ildikóban ez is megvan! Úgy tudja a nem megfelelő gondolataimat és akaratosságomat a helyére tenni, hogy közben kedves, de mégis a megfelelő módon határozott.

Nekem amit eddig elmondott, minden 100%-ban igaz volt. Nem azt mondta soha, amit én hallani szerettem volna, hanem azt, amit ténylegesen látott a jövőmmel, és fejlődésemmel kapcsolatban. Pedig "hogy utáltam" néha ezért. De ő segített a kapott információkat értelmezni és feldolgozni, "emészthetővé" is tenni számomra, ezzel segítve a hallottak befogadását.

Mindenkinek ajánlom őt, aki vágyja a jót az életében. Segítségével a kibogozhatatlan érthetővé, az elfogadhatatlan pedig elfogadhatóvá válik. Reményt és erőt tud adni, hogy van megoldás mindenkinek. És tapasztalataim alapján ez a megoldás mindig máshol van, mint ahol én kerestem. Ezért kiváló útmutatást nyújtott nekem.

Köszönöm. Ha bármi gondom van, ismét keresni fogom őt, mert tudom jó helyen vagyok!." 

K.Gáborné

 

elvalaszto-vonal2.jpg

 

"Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettem Ildikót. A találkozásunk után azt éreztem, hogy újjászülettem. Azóta a mosoly letörölhetetlen az arcomról" Zsuzsi.

 

elvalaszto-vonal2.jpg